Post by usfomartevin on Mar 5, 2022 21:08:45 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Idle Cat Cannon ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Idle Cat Cannon IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ ключове за генератор на кодове ▞▞▞
▞▞▞ Idle Cat Cannon 2022 version ▞▞▞
Написах тази рецензия само за да бъда първата
Тази игра е добра
Искам да кажа, че изтрих играта. По погрешка, когато го изтегля отново, не получавам данните ми
Скучно е. Само един вид оръдие, което просто променя външния си вид, докато го изравнявате. Освен „специалните“ оръдия, които, както се досещате, изискват специална валута, която трябва да купите с истински пари. Нулев баланс също в играта. Ставаш значително по-силен от врага много лесно и много рано. Така че в крайна сметка пропускате етапи, за да ОПИТАТЕ и да намерите правилното ниво, където не печелите за 0,2 секунди. Но дори и това е болка, защото прескачането на етапи не е безплатно. Просто зле изпълнена игра
Всъщност харесвам тази игра, единствената причина да е 4 звезди е, че не мога да разбера как да се отърва от рекламите. Ще променя оценката си, след като получа това.
Не мога да играя нито една от вашите игри, защото устройството ми казва, че е открита заплаха, можете ли да поправите това
Лично аз съм твърде богат за мое собствено добро, така че похарчих твърде много пари за тази игра. Ще ви кажа едно нещо, което тази игра пристрастява!
Това е страхотна игра...сега е моята игра и ме държи буден цяла нощ и можете да изберете да гледате реклами или не.
Получете път към повтарящ се начин за постене
Обичам го 😻 но случайно използвах скъпоценни камъни, можеш ли да отмениш копчето, ако получиш скъпоценните камъни обратно, но загубиш надстройката
най-накрая! Намерих тази игра Претърсих целия магазин за игра, за да намеря тази игра и тази игра е доста добра ngl
Обичам тази игра 🤩. Освен това мисля, че трябва да направите пехотни котки. След това те надграждат в по-добри оръжия.
Хубава игра за професионалист
Без котка Буба
Урокът е твърде много.
😊
Най-добрата игра някога
Idle Cat Cannon Symulacyjne esmr
Знам от къде е това.. КЪДЕ СЕ ОЩЕ ОРЪЖИЯ КРАЛ ДЕЙВ, ЧОВЕК?!
Dino Tamers - Jurassic Riding MMO Adventure noed
Бездействаща котешка измислица
Това е невероятна игра на празен ход, създадена да не е скучна, перфектен пример за това какви трябва да бъдат всички неактивни игри. Моля, инсталирайте това
Самая обычная дрочильня, ничё нового
Абсолютно обожавам тази игра, тя ме закачи от самото начало и поддържа солидна скорост на прогрес от няколко дни. Бих се радвал да видя някои неща приложени. 1. Добавете таймер, за да знаем кога ще бъдат готови следващите ежедневни мисии, 2. Увеличете наградите за битки, защото в момента те са безсмислено малки дори с надстройките, 3. Бих искал начин да надстроя колко дълго трае треската. 4. Може би ъпгрейд под Cat Nip, който ви позволява да увеличите размера на взрива на оръдията. Това е всичко, благодаря!
Ggg
Обичам котки, това е хахаха Обичам тази игра
Това е толкова сладко! Обичам го!
Много добра игра Харесва ми начина, по който събираш коча билка. Котешките билки са като скъпоценни камъни в различни игри, но искам да го направя, имам една препоръчителна, моля, добавете надстройка за коча билка, която прави 1% точност с оръдия, но 5 от 5 игри
Моля, оценете тази игра, моля😭😭😭😭😭
OudomPP и ще имаме малко време в понеделник за последната среща 🙌 😀 💪 😄 😊 ако имаме право ✅ и можем да го извадим и обратното това е за мен
Добре
Много добра игра, но би било хубаво, ако радиусът на взрив може да бъде подобрен с cat nip
Предложение към разработчика: наемете истински преводач, моля. Правописът в тази игра е ужасен, платете на някого, ако трябва. Редактиране: "Колкото и да мога да се бия сам. Къде... Да нарисуваме ли голямата картина". Това е изречение за боклук буквално в първата минута от отварянето на приложението. След закупуване на първия артикул получавате друга грешка: „Уморихте ли се да щракате бутони“ Силно препоръчвам да се свържете с вашия преводач и да поискате възстановяване на сумата. Бяхте ограбени. След това наемете истински.
Наистина забавна игра. Имам две секунди град сега и намирам за забавно просто да вземеш и да играеш след известно време. Започва да се чувства малко застоял сега, тъй като прогресът се чувства скучен след първия град. Вероятно внедряване на престижна система и промяна на надстройките на скъпоценни камъни в надстройки на престижна валута и правене на надстройка на автоматични оръдия и тези неща, платени спрямо скъпоценните камъни. Очаквайте с нетърпение идващите актуализации.
Това е фантастична игра, харесвам я много
Напомня ми за Cannon King Dave... Което вече го няма... Почивай в мир, Cannon King Dave, но вашите оръдия ще живеят! Всъщност има някои неща, които харесвам тук.. Като някогашните мишки сега тичат към мен! Но винаги ще наричам генерал "Дейв" от първия хм.. Слава богу, че все още го имам! Благодаря за новата замяна на старата, Media Games! (Все още се надявам Cannon King Dave да се върне)
😁👍👍👍👍👍👍👍
Спестявах моите скъпоценни камъни, като гледах рекламите и случайно купих 5 от постоянните увеличения и сега трябва да събера всичките 1,5 хиляди скъпоценни камъни отново, така че ако вие можете да поправите това, ще бъда много благодарен.
добре е
Много удовлетворяваща и интересна игра. много ми харесва. Единственият много малък проблем е името му в Play Store... Казва се "IDLE CAT CONNON".
Играх на OG cannon king Dave, хареса ми. Сега изпробвам този нов и все още не съм разочарован. Много забавна игра просто пожела играта с мишката да получи максимален ъпгрейд на билети, може би като 5 от коча билка и малко за първокласната валута.