Post by usfomartevin on Mar 5, 2022 21:20:37 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Emoji Puzzle! ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Emoji Puzzle! IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ oszukuje monety glitch ▞▞▞
▞▞▞ Emoji Puzzle! 2022 version ▞▞▞
To zabawne, ale tam jest zbyt łatwe, a niektóre poziomy po prostu się powtarzają i jest denerwująca nadzieja, że możesz to naprawić
Poziomy nie stają się trudne nawet po awansie. NUDA
do Twojej dyspozycji jest aż 20 nowych wzorów emoji,
S s s s s s s
To dobra gra, ale bardzo łatwa. Jest najbardziej odpowiedni dla małych dzieci.
Było o 5 gwiazdek ale z proste
Ta gra jest dobra
Bardzo fajna gra.
Emoji Puzzle! Dėlionė qhu
Mówi usuń reklamy, ale rzadko je mam. Chyba że przypadkiem nacisnąłem podpowiedzi ale to tyle. Więc dziękuję, że nigdy wcześniej nie miałem gry bez reklam
Frends ekłest fajnie gratuluję
Absolutnie uwielbiam tę grę, nie ma wielu reklam, co jest świetne, jest wiele poziomów w zależności od tego, jak dobry jesteś i poleciłem ją wszystkim moim znajomym i rodzinie. MA OBSESJĘ 🥳 TA GRA JEST ŚWIETNA!!
Jest za trudne, ale jest zabawne
Emoji Puzzle! Dėlionė runu
Happy Glass Łamigłówki yzld
Uwielbiam tę grę, prawie nie ma reklam, jak większość gier. To bardzo zabawne, jeśli robisz sobie przerwę i chcesz się zrelaksować. Gorąco polecam Ci tę aplikację.
Nienawidzę tej gry, a to jest bardzo nudna gra.🥱🥱
Jest git Polecam
Podobało mi się, ale było tak łatwo, jeśli było jakieś trudne pytanie, to był emoji, ale reszta była świetna
Fajne tylko się powtarza to jest minus
Ta gra to śmieci. To ten typowy rodzaj gier, które są pełne reklam (nawet bardziej niż sama rozgrywka) i w zasadzie o niczym. To tylko plan zarabiania pieniędzy. Nie instaluj go, marnujesz tylko swój czas.
Najgorsza gra w historii! Nie trać czasu na jego instalację. Po prostu zawiesza telefon, a gdy chcesz wysłać opinię, nie pozwoli ci i pokazuje na ekranie, że nie masz połączenia z Wi-Fi, kiedy faktycznie jesteś. Gdyby było 0 punktów, dałbym to.
To fajna gra, ale niektóre poziomy się powtarzają i jest to trochę denerwujące.
Mega fajne gra
Ta gra jest bardzo ciekawa 😃 Ale nie utrudniłeś nam tej gry. To bardzo proste. W jednym tygodniu osiągnąłem poziom 100, więc starasz się utrudnić
To jest bardzo fajna gra i uwielbiam tę grę, ale ma tak wiele dodatków, dlatego daję tylko 4 gwiazdki
Aha
Zbyt prosta i nudzi się za szybko
Emoji Puzzle Level 131 132 133 134 135 136 137 138 139 ...
Jest fajnie, ale pobrałem go tylko przez około 30 minut, zanim skończyłem
Ponieważ za każdym razem, gdy gram w inną grę, wyskakuje dodatek, a za każdym razem, gdy klikam x, po prostu przenosi mnie do Google Play
Ponieważ nie jest to trudne i nudne, czas mija, trzeba to poprawić na poziomie trudności, który myślę, że inaczej jest to dobra gra
Musi wspomnieć o reklamie, s
Lubię tę grę, ale za dużo reklam
Bardzo zła gra, tak łatwo, że 7-latek może to pokonać
dzięki za komentarze, których nie lubię, ponieważ puzzle Emoji to najwspanialsza rzecz, jaką kiedykolwiek miałem, i nie zamierzam wchodzić pod mleczną część, więc gadam o tym wszystkim, co mam powiedzieć, czy muszę to powiedzieć w twarz, ponieważ wszyscy musicie się zamknąć i gadać, albo dostaniecie bicie w twarz, bo jestem zmęczony waszymi małymi dziećmi, a nawet dorosłymi, zawsze mówisz o mnie i ciągle mówisz że mój brat i siostra nie potrafią tańczyć, tańczą lepiej niż ty.
Ikona pakietu Emoji Keyboard ... Copy-paste Emojis everywhere. Compatible with Win, Mac, Linux and iOS, Android. ... Tetris is a tile-matching puzzle game.
super gra
Wow, co za świetna gra super gra, którą musimy pomyśleć, aby dopasować emoji. To dobra gra, jest lepsza i fantastyczna niż inne gry w dopasowywanie. Myślę, że to najlepsza super gra w dopasowywanie.💪💪
Nie których nie rozumiem ale jest prosta