Post by usfomartevin on Mar 5, 2022 21:26:41 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Russian for Beginners: LinDuo HD ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Russian for Beginners: LinDuo HD IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheats glitch tokens ▞▞▞
▞▞▞ Russian for Beginners: LinDuo HD 2022 version ▞▞▞
Αυτή η εφαρμογή είναι πραγματικά χρήσιμη για την εκμάθηση της ρωσικής γλώσσας.
Λειτουργεί αρκετά καλά μέχρι στιγμής, μου αρέσει το πώς επιστρέφουν για να σας μάθουν αυτά που χάσατε.
Αυτή είναι ίσως μια από τις καλύτερες εφαρμογές εκμάθησης ρωσικής γλώσσας εκεί έξω. Την εγκατέστησα χωρίς καν να ξέρω ότι θα μάθαινα ρωσική γλώσσα τόσο γρήγορα και συνολικά αυτή η εφαρμογή είναι υπέροχη κατά τη γνώμη μου!
Αυτή είναι μια καταπληκτική εφαρμογή για την εκμάθηση σωστής ορθογραφίας των ρωσικών γλωσσών. Μου αρέσει αυτή η εφαρμογή τόσο πολύ λόγω της απλότητας & δροσερό σχέδιο γραφικών. Είναι τόσο εύκολο να το μάθεις & χρησιμοποιήστε το μυαλό σας για τις εξετάσεις !! ❤❤
Η γλώσσα μου είναι η Περσία, αλλά μου αρέσει να μαθαίνω Ρωσικά. Γιατί είναι πολύ ωραίο. Αυτή η εφαρμογή είναι πραγματικά χρήσιμη για μένα να μάθω ρωσικά εύκολα. Και έχει πολλές διαφορετικές κατηγορίες στη Ρωσία. Η προφορά είναι πολύ κατανοητή.
Πολύ καλή εφαρμογή.κατάλληλη για όσους θέλουν να μάθουν ρωσικά από την αρχή.
αυτή η εφαρμογή πολύ ωραία τρέχει ομαλά
Russian for Beginners: LinDuo HD Izglītojošas spēles kqx
Πολύ ενδιαφέρουσα εφαρμογή για να μάθετε ρωσικά !! Είναι χρήσιμο και εύκολο στη χρήση.
Αυτή είναι μια φοβερή εφαρμογή για εκμάθηση γλώσσας, μου αρέσει 😁
Αυτή η εφαρμογή είναι πολύ χρήσιμη και όμορφης ποιότητας για Ρώσους αρχάριους που θέλουν να μάθουν ρωσική γλώσσα. Επίσης, δεν είμαι Ρώσος, αλλά αυτή η εφαρμογή μαθαίνω κάτι σε αυτήν.
Russian for Beginners: LinDuo HD 교육 upd
αυτή είναι μια από τις καλύτερες εφαρμογές που έχω χρησιμοποιήσει ποτέ.. όποτε έχω χρόνο, συνηθίζω να μαθαίνω τη γλώσσα και η εφαρμογή είναι πραγματικά εύκολη στη χρήση. πολύ φιλικό προς το χρήστη.. δεν υπάρχει σφάλμα σε αυτήν την εφαρμογή.. όλοι πρέπει να δοκιμάσουν αυτήν την εφαρμογή.. μου αρέσει
Η εφαρμογή είναι τόσο υπέροχη! Ευχαριστούμε, αλλά μπορείτε να προετοιμάσετε τη βουλγαρική έκδοση αυτής της εφαρμογής;
πραγματικά πολύ καταπληκτική εφαρμογή
Russian for Beginners: LinDuo HD Læring jttu
Russian for Beginners πολύ καλή εφαρμογή για εκμάθηση ρωσικής γλώσσας
Πολύ πιασάρικα παιχνίδια και μου αρέσει αυτό το είδος παιχνιδιών όπου μαθαίνεις κάτι στο τέλος του παιχνιδιού
Αυτή η εφαρμογή είναι πραγματικά εκπληκτική.Είναι πραγματικά πολύ χρήσιμο και αποτελεσματικό για την εκμάθηση της ρωσικής γλώσσας.
Καλή εφαρμογή για εκμάθηση ρωσικής γλώσσας
Αυτή είναι μια εξαιρετική εφαρμογή για αρχάριους που θέλουν να μάθουν γλώσσα. Ξεκινάω από αυτό. ευχαριστώ
Τόσο καλό για αρχάριους να μελετήσουν μια νέα γλώσσα και να τη μάθουν
Російську для Початківців: LinDuo HD Освітні aqb
Killer Bean Unleashed Laga rwqh
wow είναι πραγματικά εκπληκτικό παιχνίδι, είναι πολύ ευχάριστο παιχνίδι Μου αρέσει αυτό το παιχνίδι
Rusia untuk Pemula: LinDuo HD Pendidikan arr
Η καλύτερη εφαρμογή εκμάθησης λέξεων για παιδιά
Μέχρι στιγμής είναι πολύ ωραίο. Το παιχνίδι και η μάθηση είναι το πράγμα μου και αυτή η εφαρμογή κάνει διασκεδαστικό να το τηρώ. Είναι μια καλή βάση για να καλύψετε τα βασικά.
Η γλώσσα μου είναι τα αγγλικά, αλλά θέλω πολύ να μάθω ρωσικά. Αφού είναι πραγματικά ευχάριστο. Αυτή η εφαρμογή είναι πραγματικά χρήσιμη για μένα να μάθω ρωσικά χωρίς κανένα πρόβλημα. Επίσης, έχει διάφορα μαθήματα στα ρωσικά. Η άρθρωση είναι απολύτως λογική.
Είναι η καλύτερη εφαρμογή εκμάθησης γλώσσας που έχω δει ποτέ.. Συνιστώ αυτήν την εφαρμογή αν θέλετε πραγματικά να μάθετε ρωσικά!
Μέχρι εδώ καλά. Μαθαίνοντας σαν παιδί. Θέλω να αγκαλιάσω αυτή την εμπειρία.
Είναι μια εξαιρετική εφαρμογή, για εκμάθηση ρωσικών, ευχαριστώ ❤️
Αυτή είναι πολύ ωραία εφαρμογή. Έχω ήδη χρησιμοποιήσει αυτήν την εφαρμογή. Κατανοώ ότι μετά τη χρήση αυτής της εφαρμογής, μπορώ να μάθω εύκολα τη ρωσική γλώσσα από εδώ. συνιστάται.
πολύ καταπληκτική εφαρμογή. Καλύτερη ποιότητα γραφικών. Πολύ απλό αλλά πιο ενδιαφέρον. Οπότε του δίνω ένα αστέρι.
Μου άρεσε αυτή η εφαρμογή είναι πολύ χρήσιμη, αλλά αυτή τη στιγμή θέλω μια ιαπωνική έκδοση, παρακαλώ σκεφτείτε το✌✌
Αυτή είναι μια εξαιρετική εφαρμογή.. μπορείτε να μάθετε εύκολα τη ρωσική γλώσσα εδώ.. Είναι πολύ χρήσιμο.. μπορείτε επίσης να εξασκηθείτε παίζοντας κουίζ..με βοήθησε πολύ.. Μου αρέσει αυτή η εφαρμογή.. σας ευχαριστώ για αυτό.
είναι μια καλή εφαρμογή για την εκμάθηση της ρωσικής γλώσσας. Το δοκιμάζω και μου αρέσει
Καλό παιχνίδι για πολύ βασική αναθεώρηση. Θα συμβούλευα τους παίκτες να μάθουν το ρωσικό αλφάβητο. Κάτι που δεν είναι δύσκολο με την εξάσκηση καθώς τα ρωσικά σε σύγκριση με τα αγγλικά είναι κυρίως φωνητικό. Αλλά μια βασική κατανόηση της γραμματικής θα ήταν επίσης χρήσιμη. Γι' αυτό προτείνω να είναι καλή αναθεώρηση για νέους μαθητές. Διασκεδαστικό όμως.
Πολύ χρήσιμη και άνετη εφαρμογή ωραία 👍