Post by onurulasle on Mar 16, 2022 23:08:59 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ H3H3: Ball Rider ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ H3H3: Ball Rider IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ мами за ресурс на генератора ▞▞▞
▞▞▞ H3H3: Ball Rider 2022 version ▞▞▞
Харесвам играта, но имам проблем, при който рекламите няма да се възпроизвеждат, когато докосна рекламни бутони. Те работеха, когато получих играта преди няколко дни, след това спрях, после започнах да играя отново и сега минаха 2 дни без реклами. Доста досадно, когато 2/3 от ежедневните ми постижения са били "гледай реклама". Моля, просто ми позволете да взема монети и да намаля времето в гърдите си ИСКАМ да гледам рекламите
проверете го, всъщност можете да определите точния момент, в който h3 се е потопил в качеството. Забавна игра
Все още не съм играл тази игра, но изглежда много като друга игра, която имах преди, в която удряте дебел човек и виждате докъде може да стигне.
Страхотна игра. Забавно да играя, докато чакам неща или докато не правя нищо. Развълнуван да отключите всички различни костюми.
H3H3: Ball Rider آرکیڈ nuyt
Забавната и ретро механиката на времето е досадна
Контролите са лоши, графиката е прилична и на всичкото отгоре микро транзакциите са заразени.
Иска пари през цялото време, контролите ме нараняват
Не мога да понасям затворените във времето кутии за плячка..
зареждането просто спира на 55% аз съм изостанал или нещо подобно
Мисля, че повече от личността на Итън и Хила трябва да се показва повече в тяхното изпълнение на техните реплики, играта е хубава, но искам да се чувствам сякаш се търкаля в дупката на Брадбъри с Итън и Хила, а не странни роботи. Харесвам играта, просто се нуждае от малко работа по озвучаването Papa Bless!
H3H3: Ball Rider Arkádové gea
<a href=""></a>
благослови ви
Това е обикновена F2P игра с скин "H3H3" отгоре. Хората, които са хардкор фенове на H3H3, може да го намерят за приятно, но обективно няма нищо ново или интересно в тази игра. Това е крещящо грабване на пари, а не игра, създадена да има предвид удоволствието на играчите и целевата аудитория.
Твърде ми е тъжно
H3H3: Ball Rider Аркади fbai
доста спретнато. Единственият проблем, който имам, е честотата на кадрите
Гласовата игра и нещата са крещящи, но всичко останало е наред
Бавно... като супер бавно... като охлюв бавно... като бавно обслужване на клиенти
Това е единствената игра, в която не пропускам гласове.
H3H3: Ball Rider Spillehall rxd
Мързеливо грабване на пари.
Това е доста добра игра. Добър губител на време.
Скучно и повтарящо се, очаквах повече...
Изпитвал съм толкова много проблеми с мобилна игра, преди да бъда шокиран колко много грешки и проблеми има. Не може да премине ниво 3 на урока поради грешки, загуба на връзка със сървър след ниво или ниво, което не се стартира.
Това е невероятно разбирам, че харесвам звуковите ефекти!
Не работете без wifi ще се актуализира до 5 звезди, след като го направи
Страхотна игра, добре направена и невероятна музика.
Сложен пълнител на времето, когато искате да играете бърза игра, която е лесна за научаване и доставя удоволствие голям фен на h3 и това е добра първа игра, за да видите повече
Топки към стените.
Генеричен
не е най-добрият, но все пак добър
Papa bless, една наистина пристрастяваща игра и доста забавна, движението в играта е малко трудно за контролиране, но създава забавно предизвикателство за играта. Хареса ми персонализирането в играта и има перфектна музика, която пасва добре на визуализацията, но не работи
H3H3: Ball Rider આર્કેડ nxdm
Просто грабване на пари. Не си губете времето за това.
Това е добре. Графиката е клише и контролите могат да бъдат по-добри. Като цяло е забавно
В рекламите на играта се опитах да осъществя телефонния ми разговор в Куала Лумпур. Спрях разговора, затворих приложението и деинсталирах. Много подозрително!
Платете, за да спечелите, кутии за плячка и да чакате съдържание.
Малко повече от извинение да изстискате пари от лековерните хора с повече пари, отколкото разум. Каква шега.
Страхотна игра и забавна
Играта е 2 второ ниво също е твърде трудна
Доста добре, но много предизвикателно